محل تبلیغات شما

ولی به نظر من یه عامل پیشرفت خارجی ها همین نوناشونه. 

چرا؟

ببین مثال میزنمسه مدل نون داریم فعلا که می خوریم. 

اولی بربریه که با حداکثر توان بیست دقیقه عین گاوِ نشخوار کننده باید جویده شه تا به حدی برسه که قابل قورت دادن باشهاونم بعدش فک درد می گیری و دو ساعت باید استراحت کنی.

دومی رو بنگر!

نون سنگکحقا که اسم خوبی روش گذاشتن

یه تیکه ورق در حد سرامیک میدن دستت که به قول خودشون نونه و قابل خوردن هم هست، اولین لقمه رو که با چکش ازش  جدا میکنی و مربا میمالی وقتی میره تو دهن یه چیز تو مایه های شیشه خرده ست و کام، حلق، مری و ادامه ی دستگاه گوارشت رو خط میندازه میره پایین :(

 گرسنگی رفع نشده هیچ به دلیل خونریزی داخلی بی حال میشی میوفتی کف آشپزخونه یکی باید بیاد جمعت کنه!

سومی هم که فاجعه ی قرنه.

یه آبکش میدن دستت میگن نون تافتونهبح بح بحمربا بمال روش بخور عشق کن!

یه لاش میذاری رو دستت مربا می مالی ، برش که میداری عین شابلون کف دستت نقش نقطه هاش موندهدو لاش که میکنی باز سوراخ هاش با هم تداخل پیدا میکنن از یه جا نشتی میدهسه لا هم که بشه اصلا قابل جویدن نیست :||


بعد خارجیا چی؟

یه آجر مانند های نرمی دارن به اسم نونکارد میکنن تو دل آجر، برش میدن، مربا می مالن،  میخورن و خلاص!

کل تایمی که واسه ش میذارن در حد اون لحظه که تافتون دادن دستت و از حجم سوراخش تو شوکی و زیر لب داری میگی "وات ایز زیس آبکش؟" زمان نمی بره


بعد میگن چرا پیشرفت نمی کنیم :/



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها